FAQ

[av_one_full first]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=”]
[av_toggle title=’Hvad koster det at benytte Goprice.dk?’ tags=”]
Det er helt gratis at benytte Goprice.dk. Du betaler kun varens pris, for de tilbud du vælger at benytte.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Hvem handler jeg med?’ tags=”]
Når du har fundet et tilbud du gerne vil benytte, sender vi en unik rabatkode til dig på mail, sammen med et link til den webshop du skal indlæse din rabatkode hos. Det er altså den pågældende webshop du handler med. Vi sørger blot for at du få en god rabat.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Hvad med garanti og returret?’ tags=”]
Det er den butik du indløser din rabatkode hos, du handler med. Det er derfor dem der giver garanti og returret. Føler du dig uretfærdig behandlet, vil vi dog gerne hjælpe dig. Kontakts os på kundeservice@goprice.dk
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Forpligter jeg mig til noget?’ tags=”]
Du forpligter dig ikke til noget som helst. Du kan se vores tilbud, og ønsker du at benytte et tilbud, skal du blot indtaste dit navn og E-mail, så sender vi dig en unik rabatkode. Selv efter du har modtaget din rabatkode er du ikke forpligtet til at benytte den, og det koster dig ingenting, Det er først når du gennemføre handlen i den webshop din rabatkode passer til, du skal betale. Og husk, at du har altid 14 dages fuld returret når du handler på nettet.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Kan jeg afmelde mig jeres nyhedsbrev?’ tags=”]
Ja, du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev. I alle de mails vi sender er der et link hvor du kan afmelde dig. Ønsker du senere at benytte et andet tilbud, bliver du dog tilmeldt igen.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Kan jeg benytte flere tilbud?’ tags=”]
Ja, du kan benytte alle de tilbud du har lyst til. Bemærk dog at nogle tilbud kan have en tidsbegrænsning, og der kan være udsolgte varer.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Jeg har et vareparti jeg gerne vil sælge billigt gennem Goprice.dk?’ tags=”]
Det lyder spændende. Ring til Lars Bachmann på 20 776 775 eller send en mail til hello@goprice.dk så tager vi en snak om det.
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

[/av_one_full]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *